Спецможливості
Новини

ПАЕК придбав комбайн для збирання моркви

13:00 • Сьогодні
78
ПАЕК придбав комбайн для збирання моркви фото, ілюстрація
В компанії ТОВ "СП "ПАЕК" моркву збирають за допомогою спеціалізованої техніки. Як зазначив засновник групи компаній "ПАЕК" Юрій Кормишкін, через значний дефіцит кадрів у напрямку виробництва плодоовочевої продукції, змушені були інвестувати в автоматизацію. Для збору врожаю моркви було придбано комбайн від компанії SIMON.
 
Про це пише propozitsiya.com з посиланням на допис на facebook сторінці ПАЕК.
 
«Дана техніка дозволяє значно прискорити і автоматизувати збір врожаю. Навісні і причіпні агрегати в базовій комплектації забезпечують ряд операцій по видаленню бадилля та очистці. Така інвестиція дозволила нам забезпечити високу продуктивність при мінімальних втратах врожаю, компенсувати надмірний дефіцит кадрів», – розповідає Юрій Кормишкін.
 
Варто зазначити, що завдяки інноваційним очисникам овочі не пошкоджуються при обробці і не втрачають товарний вигляд. Моркву в компанії будуть закладати в овочесховища на зберігання.

Інтерв'ю
У квітні 2020 року в компанії CLAAS відбулися кадрові перестановки. Гельмут Клаас, її багаторічний керівник та ідейний натхненник, під керівництвом якого концерн CLAAS став саме тією компанією, яку сьогодні знають на всіх континентах,... Подробнее
Ольга Вергелес, менеджер проекту CUTIS
Верховна Рада України 14 березня ратифікувала Угоду про вільну торгівлю з Канадою. Тепер, щоб угода набрала чинності, її має підписати президент України, а також остаточно ратифікувати Сенат і

1
0