Спецможливості
Новини

Новий сервіс CLAAS connect починає роботу в понад 30 країнах

15:00 • Сьогодні
90
Новий сервіс CLAAS connect починає роботу в понад 30 країнах фото, ілюстрація
Новий сервіс CLAAS connect запрацює 1 жовтня 2024 року в понад 30 країнах світу і пропонуватиме клієнтам CLAAS безліч цифрових рішень на одній платформі для управління машинами, фермами та точного землеробства. Крім того, CLAAS connect забезпечує прямий зв’язок із сервісними центрами, дилерами та їхніми цифровими фахівцями, які допомагають оптимізувати продуктивність машини, робочі процеси, включаючи планування завдань і документацію, а також забезпечити експлуатаційну надійність усіх машин CLAAS. 
 
Про це пише propozitsiya.com з посиланням на пресреліз CLAAS.
 
Нова цифрова платформа CLAAS забезпечує прямий зв’язок із усіма цифровими рішеннями в світі продукції CLAAS і об’єднує керівників ферм, машини, співробітників і дилерські центри. Від трактора до комбайна та обладнання, від керування машиною до управління фермою, в офісі, на вашому мобільному телефоні, у кабіні: CLAAS connect забезпечує неперевершену прозорість, коли йдеться про розгортання машини та робочі процеси, що дозволяє ще швидше та більш цілеспрямовано аналізувати та покращувати робочі процеси та продуктивність машин. Крім того, безперебійний зв’язок через додаток і CEMIS 1200 з даними про сільськогосподарську машину, доступними на ходу, спрощує польову роботу для менеджерів і співробітників ферм. 
 
CLAAS connect є невід’ємним компонентом усіх підключених машин CLAAS. Платформа оптимізує розгортання та керування машиною, спрощує зв’язок і економить час і гроші.
 

Управління машинами та фермою на одній платформі – навіть у дорозі 

 
Новий CLAAS connect унікальним і простим способом об’єднує цифрові рішення для керування машинами, управління фермами та обслуговування CLAAS в одному інтерфейсі користувача з одним ідентифікатором CLAAS. CLAAS ID видається під час реєстрації, і йому можна призначати різні ролі в різних організаціях. 
 
У CLAAS connect користувачі можуть детально переглядати окремі машини та водночас керувати робочими процесами та розгортанням машин. Для підтримки користувачів доступні два додатки:
 
  1. Додаток CLAAS connect, який підтримує функції керування машинами та зв’язок із дилерами.
  2. Додаток CLAAS connect – Farm Management – це мобільний інтерфейс управління фермою.
Починаючи з весняного сезону 2024 року, 200 клієнтів бета-версії в п’яти країнах тестували CLAAS connect, дозволяючи використати цінний практичний досвід у стандартній версії.
«Коли ми вперше використали CLAAS connect, ми з самого початку побачили, що це дуже інтуїтивно зрозуміло. І це важливо, якщо ми хочемо продовжувати використовувати програмне забезпечення в майбутньому, – ділиться своїми враженнями Хосе Годіно, бета-клієнт із Франції. Новий CLAAS connect дозволяє мені працювати з набагато більшою точністю, ніж раніше».
Ключові слова: CLAAS connect

Інтерв'ю
Останніми роками в Україні спостерігаються значні зміни клімату. Регіони, які раніше були більш посушливими, поповнюються опадами, вологіші ж області, навпаки, висушуються. Крім того, температурний режим у кожному регіоні різний. Хоча... Подробнее
Аномальна погода цієї весни для підприємств, що спеціалізуються на виробництві плодово-ягідної продукції, стала катастрофою. Сталася вона в ніч із 10 на 11 травня. Крім морозів, стабільна низька

1
0