Спецвозможности
Каталог предприятий

Фильтр СвернутьРазвернуть

ТзОВ Вектор-Люкс

+38 (067) 000-18-36
+38 (032) 267-09-39
Львів
вул. Генерала Курмановича, 9

Ми пропонуємо сучасне енергоефективне холодильне обладнання - це чилери (охолоджувачі рідин), компресорні станції, холодильні агрегати, повітроохолоджувачі, конденсатори, теплообмінники, компресори, холодильна автоматика та комплектуючі.

У сфері холодопостачання ТзОВ «Вектор Люкс» допоможе повністю обладнати холодильний склад, холодильну чи морозильну камеру з сандвіч-панелей, овочесховище (фруктосховище), магазин, або супермаркет. Для вирішення Вашого завдання буде використано холодильне обладнання та матеріали визнаних світових брендів, які мають багаторічний досвід в розробці та виробництві обладнання та товарів для холодопостачання.

Окрім цього, компанія «Вектор Люкс» постачає сучасне вентиляційне обладнання. Ми працюємо без посередників, закуповуючи системи вентиляції та кондиціонування безпосередньо від виробників. У нас ви можете замовити увесь спектр послуг, включаючи доставку, встановлення та монтаж вентиляційних систем.

Похожие компании
ТОВ «Семагро» є вітчизняним виробником оригінального, елітного та...
Французький виробник картоплесаджалок. З 1989 року проектує,...
Частная компания Антас
Выращивание зерновых культур
Гонтагро Гонтагро
"Гонтагро" предлагает широкий ассортимент товаров и оборудования для...
Интервью
Все мы любим в выходные побаловать родных и близких походом в приличный ресторан, кафе, чтобы посидеть, пообщаться, отдохнуть. А Вы в курсе, что представители HoReCa давно мечтают о сотрудничестве
Нова генерація найсучасніших комбайнів TRION від компанії CLAAS представлена в Україні 11-ма моделями, на базі яких можна буквально (як в LEGO) створити зернозбиральний комбайн своєї мрії, під конкретні потреби. Залежно від моделі, нові... Подробнее

1
0