Спецможливості
Новини

«Ніка-Тера» впроваджує систему якості ISO 22000

08.12.2017
1037
«Ніка-Тера» впроваджує систему якості ISO 22000 фото, ілюстрація
«Ніка-Тера» впроваджує систему якості ISO 22000

В листопаді 2017 року співробітників нового вантажного району № 4 порту «Ніка-Тера» пройшли внутрішнє навчання по впровадженню системи менеджменту безпеки харчових продуктів ISO 22000. Про це пише propozitsiya.com з посиланням на прес-службу компанії.
Району № 4 порту «Ніка-Тера» спеціалізується виключно на наливних вантажах, зокрема на зберігані та перевалці рослинних олій. Спікером навчальних програм була Світлана Кравчук, начальник відділу систем управління ДП «Миколаївстандартметрологія».
"Мотиви підприємства – підвищити свою ринкову привабливість, а також підтвердити замовникам і постачальникам, що порт готовий забезпечити безпеку продукції при прийнятті, зберіганні та відвантаженні. Система НАССР гарантує експорт безпечної продукції за рахунок систематичного контролю на всіх стадіях виробничого процесу», - зазначила Світлана Кравчук.
Ця система заснована на аналізі ризиків та запобігання небезпек, тому має міжнародне визнання як найбільш економічно ефективний спосіб контролю над харчовою безпекою
Варто зазначити, що в олієперевалочний комплекс ТОВ «МСП Ніка-Тера» входять 3 технологічних парки, що складаються з 18 резервуарів з обсягом одноразового роздільного або загального зберігання 33 тис. т, а комплекс з чотирьох автономних насосних станцій забезпечує оперативність зливу до 20 хвилин/цистерна.

Інтерв'ю
Керівник агрохімічної лабораторії з дослідження ґрунтів університету Міссурі-Дельта-Центр Девід Данн
Майбутня урожайність приблизно на 60% залежить саме від родючості ґрунту. Визначити, яких елементів бракує, а яких забагато, допоможе аналіз ґрунту. США як один із світових лідерів у вирощуванні зернових та бобових накопичили великий... Подробнее
vitaliy skotsyk
20 вересня заплановано розпочати всеукраїнський страйк аграріїв. Про його причини та вимоги аграріїв  розповів один з ініціаторів, голова Аграрної партії України Віталій Скоцик.  

1
0