Спецвозможности
Каталог предприятий
Фильтр СвернутьРазвернуть

Tech Exim Group

+38 (066) 868-03-48
+38 (095) 227-66-62
Львів
вул. Богдана Хмельницького 223Б

Tech Exim Group — надійний виробник обладнання для переробки і транспортування сировини, що на власному досвіді переробки зміг досягнути великих результатів в галузі харчової промисловості.
За 9 років на ринку ми здобули репутацію чесних та відповідальних виробників та утримуємо довірені стосунки з партнерами.
Ми використовуємо технології енергозбереження, комплектуючі та матеріали високої якості, розраховані на довготривалий термін експлуатації.
У своїх розробках ми завжди залучаємо досвід переробників, науковців та інших експертів. Завдяки цьому наші обладнання регулярно удосконалюються.

Похожие компании
Уважаемые Господа! Предлагаем сотрудничество в области поставок...
Квернеланд Груп - одна з лідируючих міжнародних компаній, яка...
Коучинг для бізнесу, індивідуальний коучинг, використання коучингу в...
ОБЩЕСТВО С ОГРАНИЧЕННОЙ ОТВЕТСТВЕННОСТЬЮ «НРП»
MOYO — мультибрендовая сеть бытовой и электронной техники. Наш первый...
Интервью
Традиційним джерелом байпасного крохмалю в раціонах корів є зерно кукурудзи. Його особливістю є те, що він не ферментується у рубці і стає доступним вже у тонкому відділі кишечника. Це допомагає збільшити надходження глюкози у кров’яне... Подробнее
КАБП
Благодаря проведению реформ, Украина сегодня имеет самый большой за последнее время инвестиционный потенциал. К важнейшим международным партнерам Украины принадлежит Канада.

1
0